Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@08:32:48 GMT

احتکار ایرانخودرو تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۴۹۹۲

قاضي سراج در بازديد از خطوط توليد ايران خودرو اعلام كرد: موضوع احتكار براي ايران خودرو نبوده و برای سایر تولید کنندگان نیز بررسي هايي انجام شده كه به زودي نتايج آن را اعلام مي كنيم. ناطقان: به گزارش ایکو پرس رئيس سازمان بازرسي كل كشور در حاشيه بازديد از خطوط توليد ايران خودرو گفت: از زمان التهاب بازار در دو بخش خودروهاي داخلي و خارجي سازمان بازرسي حضور مستمر داشته و با ارتباط مستقيم با مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو درباره قيمت هاي حاشيه بازار تصميماتي اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




قاضي سراج با تاكيد بر اين كه سودهاي حاشيه بازار به جيب دلال مي رود و نه خودروساز گفت: در اين ميان خودرو سازان با افزایش ظرفیت تولید برخی از محصولات ، برنامه هاي فروش متنوعي را اجرا كرده اند. بايد دست دلالان و سودجويان را از بازار كوتاه كنيم.


وي افزود: ما در بخش هاي مختلف وارد شديم تا طبق فرمايشات مقام معظم رهبري از توليد داخل حمايت كنيم تا توليد داخل افزايش يابد و كارگران فعال باشند. وي افزود: در روزهاي اخير قيمت بازار كاهش قابل توجهي داشته اما این موضوع كافي نيست.


قاضي سراج با بيان اين كه خودرو وسيله امرار معاش به حساب مي آيد گفت: كارگران جوان و توانمند ايران خودرو هم گفتند كه در سه شيفت كار مي كنند، از سويي ديگر سايت فروش ايران خودرو باز بوده و برنامه فروش اجرا مي شود و اين روند ادامه دارد.


وي افزود: با ايران خودرو توافق كرديم كه خودروها را به دست مصرف كننده واقعي برسانند و عملكرد نمايندگي ها را هم كنترل كنند تا خودرو به دست عوامل برهم زننده تعادل بازار نرسد.


رئيس سازمان بازرسي كل كشور تاكيد كرد: حمايت از توليد داخل طبق فرمايشات مقام معظم رهبري برعهده همه است و اگر مشكلاتي هم وجود داشته باشد آمادگي داريم كه به خودروسازان كمك كنيم تا شرايط هر روز بهتر شود.


مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو نيز در اين بازديد با بيان اين كه تعداد توليد در سه ماه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش قابل توجهي داشته گفت: با همكاري كارگران خطوط توليد ظرفيت خودروهاي پرطرفدار بازار را افزايش داده ايم.


مهندس هاشم يكه زارع افزود: ساز و كاري را در برنامه هاي فروش به كار گرفته ايم تا خودرو به دست مشتري واقعي برسد. وي ممنوعيت صلح خودروهاي ثبت نامي و ثبت نام هر كد ملي يك دستگاه خودرو را از جمله اين سازو كارها براي حذف بازار سياه دانست.   


معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو نيز از اجراي برنامه فروش براساس نياز بازار خبر داد و گفت:در عيد فطر برنامه فروش خودروهاي پرفروش را اعلام كرديم و در اختيار بازار قرار داده ايم. همچنین براي جلوگيري از مراجعه مردم به بازار سياه تمهيدات لازم را به كار گرفته ايم.


وي نظارت بر عملكرد نمايندگي هاي ايران خودرو را از ديگر برنامه هاي فروش خواند و گفت: از طريق سايت اينترنتي محصولات را به فروش مي رسانيم و برخي از مشتريان كه دسترسي به سايت ندارند به نمايندگي مراجعه مي كنند و نمايندگي موظف است طبق ظرفيت اقدام به ثبت نام كنند. وي تاكيد كرد: نمايندگي حق دريافت وجه اضافه از مشتري را ندارد. خان كرمي گفت: قيمت محصولات مطابق با مصوبه هاي شوراي رقابت است.
 


برچسب ها: ایرانخودرو ، قاضی سراج ، احتکار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایرانخودرو قاضی سراج احتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • قیمت پژو پارس در بازار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳